Grilled Cheese

Den här smakrika, vegetariska ”guilty pleasure” förgyller varje måltid, kombinera med en krämig soppa.

Ingredienser

  • Gruyère AOP Resérve från André Rust, Terroir Suisse
  • Ett härligt surdegsbröd med lite mörkare skorpa
  • 1 stor röd lök
  • Olivolja
  • Färsk svartpeppar
  • (ev färsk Tymian)
  • Sherry 
  • Smör
  • Grovkornig senap

  1. Karamellisera löken på medelvärme i en panna med olja eller smör, rör om då och då tills den blir gyllene och läcker
  2. Tillsätt lite balsamico på slutet & någon nypa salt
  3. Rosta brödet i smör & olja i en stekpanna på medelvärme tills den är perfekt gyllenbrun
  4. På med löken och osten, in i ugnen på ca 175 grader tills osten smält och fått färg
  5. Dela på mitten och servera med en fräsch grönsallad