Terroir Suisse Selection

Den smälta ostens mästare

Fondue Original

En färsk fondueblandning enligt klassiskt ”Moitié Moitié” recept med klassisk smakrik Gruyère, krämig Vacherin Fribourgeois, vitt vin och körsbärsbrännvinet Kirsch. Smält ned och rör tills den binder sig, doppa ett härligt surdegsbröd med knaprig yta och dröm dig bort till alperna.

Fondue Tryffel

En färsk fondueblandning med smakrik Gruyère, krämig Vacherin Fribourgeois, vitt vin, körsbärsbrännvinet Kirsch, dessutom smaksatt med äkta sommartryffel. Smält ned och rör tills den binder sig, doppa ett härligt surdegsbröd med knaprig yta och dröm dig bort till alperna.

Fondue Prosecco

En färsk fondueblandning med tydlig kraktär av Gruyère, krämig Vacherin Fribourgeois, smaksatt med körsbärsbrännvinet Kirsch och sprudlande Prosecco. Smält ned och rör tills den binder sig, doppa ett härligt surdegsbröd med knaprig yta och dröm dig bort till alpernaamarket_a_rgb